Productie Platform Friesland

De activiteiten van het Productie Platform Friesland zijn er in eerste instantie vooral op gericht om Friese productiebedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun productieprocessen. Geoptimaliseerde processen zorgen namelijk op korte termijn niet alleen voor een aanzienlijke doorlooptijd- en kostenreductie, maar vormen op de langere termijn ook de noodzakelijke basis om succesvol met Smart Industry van start te kunnen gaan. Daarnaast kijken we ook naar de ontwikkelingen op het gebied van Smart Industry en de grote veranderingen die momenteel plaats vinden op het gebied van HRM.

 

Voor wie bedoeld

Productie Platform Friesland is primair bedoeld voor Friese productiebedrijven uit de maakindustrie. Zij zijn dan ook de doelgroep waar we ons op richten bij de samenstelling van het programma. Bedrijven uit andere sectoren zijn uiteraard ook welkom om deel te nemen. Het platform wil overigens ook de plaats zijn waar juist de kleinere bedrijven zich gehoord voelen.

 

Programma voor 2022

Het programma van Productie Platform Friesland voor 2022 bestaat uit de volgende onderdelen:

  • zes bijeenkomsten van de groep Productie Management
  • vier bijeenkomsten van de groep Robots & Cobots
  • vier bijeenkomsten van de groep HRM 4.0

 

Wat kost deelname

De kosten voor deelname aan de groep Productie Management bedragen € 595,- ex. BTW. 

De kosten voor deelname aan de groep Robots & Cobots bedragen € 295,- ex. BTW. 

De kosten voor deelname aan de groep HRM 4.0 bedragen € 295,- ex. BTW. 

Bovenstaande bedragen gelden per bedrijf, per bijeenkomst kan een bedrijf maximaal twee medewerkers deel laten nemen.

Het programma wordt per kalenderjaar samengesteld. Stroom je ergens in de loop van het jaar in dan betaal je deelnamekosten naar ratio.

Hoewel we ons vooral richten op de Friese productiebedrijven staat deelname ook open voor bedrijven uit Noord-Nederland en de Noordoostpolder.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deelname aan één of meerdere groepen of wil je meer weten over specifieke activiteiten. Neem dan contact op met Dirk Baarda. We helpen je graag verder.

      06-27652180
      d.baarda@seproma.nl