Lid worden van het platform!

Voor wie bedoeld?

Zoals de naam al aan geeft zijn de activiteiten van het Productie Platform Friesland met name bedoeld voor Friese productiebedrijven. Focus ligt daarbij op de MKB bedrijven uit de maakindustrie, maar ook bedrijven uit andere sectoren zijn van harte welkom.

Naast de MKB productiebedrijven kunnen ook hiermee samenwerkende bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld software ontwikkeling, ERP/MES paketten, engineering, industriële automatisering, onderhoud, enz. deel nemen.

Het praktische karakter van de bedrijfsbezoeken maakt dat ze niet alleen geschikt zijn voor het hoger management, maar ook voor teamleiders, proces engineers, voorlieden, enz.

 

Wat houdt het lidmaatschap in?

Productie Platform Friesland wil op een laagdrempelige manier een bijdrage leveren aan het door haar leden verkrijgen van kennis op het gebied van productie optimalisatie en Smart Industry. Het lidmaatschap van het Productie Platform Friesland geeft daarvoor toegang tot:

 

drie keer per jaar, met twee medewerkers, deel kunnen nemen aan bedrijfsbezoeken van Productie Platform Friesland. Zie Programma voor de inhoud van een bedrijfsbezoek. Hier komen onderwerpen op het gebied van productie optimalisatie en Lean 4.0 aan de orde.

 

drie keer per jaar, met twee medewerkers, deel kunnen nemen aan bijeenkomsten op het gebied van Smart Industry.

 

deelname aan thema groepen. Aantal themagroepen per jaar alsmede het onderwerp per themagroep wordt bepaald door de leden.

 

 gratis deel kunnen nemen aan diverse activiteiten van Seproma Productie Optimalisatie. In 2021 gaat het hierbij, in ieder geval, om:

  •           Smart Industry "Transition Workshop" van de Hanzehogeschool uit Groningen.
  •           Smart Industry Workshop "Future of Work" van de Hanzehogeschool Groningen
  •           Werkbezoek aan de 'Digitale Fabriek' van Festo en Excact in Delft.

 

Voordelen als je lid wordt.

Bedrijven die lid worden krijgen een aantal voordelen, namelijk:

- je hebt recht op een incompany workshop doorlooptijdreductie van een dagdeel. Ideale start om met een groep medewerkers aan het reduceren van de doorlooptijd van orders te gaan werken.

- je krijgt als één van de eersten toegang tot de Smart Industry tools uit het GrowIn 4.0 project.

- je krijgt 10% korting op de trainingen en workshops van Seproma Productie Optimalisatie.

- je wordt onderdeel van een netwerk van productiebedrijven

 

Wat kost het lidmaatschap?

1 t/m 24 FTE            € 195,- per jaar, excl. BTW

> 24 FTE                  € 245,- per jaar, excl. BTW

Het lidmaatschap is voor de duur van twaalf maanden en wordt niet automatisch verlengd. We vragen een maand voordat het lidmaatschap afloopt of je ook het komend jaar weer lid wilt zijn.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.